Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Agroøkologi Aktuelt Alle meddelelser

Alle meddelelser

16.08.2018 | Nyt fra ledelsen

Vi bidrager med vigtig viden til samfundet

AGRO’s forskning bidrager med væsentlig viden til nationale og globale målsætninger, herunder beskyttelse af Danmarks vandmiljø og opfyldelse af FN’s bæredygtighedsmål.

16.08.2018 | Besøg

Miljø- og fødevareministeren besøgte AU Foulum

Mandag den 13. august havde AU Foulum besøg af miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

Foto: Janne Hansen

06.08.2018 | Navne

Ny fastansættelse som professor i jordfysik

Lis Wollesen de Jonge, JORD, går fra at være forskningsprofessor til fastansat professor i jordfysik.

26.07.2018 | Administrative forhold

PURE – hjælp til registreringer

Fremover bliver det nemmere for alle i AGRO, når det drejer sig om at indtaste publikationer i PURE.

Foto: Colourbox

23.07.2018 | Uddannelse

Kurser i undervisning i entreprenørskab

Underviser du i entreprenørskab? Få nogle tips!

03.07.2018 | Administrative forhold

AGRO ferieplaner

Du kan her se ferieplaner for administration, ledelse, o.l. for sommeren 2018

Et hold internationale studerende sugede viden om dansk landbrug til sig på et kursus koordineret af forskere fra AGRO. Foto: Berit Andersen, Innovest

29.06.2018 | Uddannelse

Dansk agro-knowhow deles med udenlandske studerende

Studerende fra udlandet sugede viden om danske fødevareproduktion og bæredygtig håndtering af næringsstoffer i landbruget til sig.

29.06.2018 | Nyt fra ledelsen

At pleje sit netværk

En vigtig del af netværksplejen foregår ved konferencer – ikke mindst i pauserne, hvor der er mulighed for uformel dialog, hvor nye ideer bliver luftet, og hvor der etableres mere tætte personlige kontakter.

Mogens Nicolaisen er ansat som professor i plantepatologi. Foto: Janne Hansen

26.06.2018 | Navne

Ny professor i plantepatologi

Mogens Nicolaisen er ansat som professor i plantepatologi ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet.

Som tovholder på MMM-projektet fortalte Finn Plauborg om det nye anlæg ved indvielsen. Foto: Janne Hansen

16.06.2018 | Ceremoni / åbning

Nordeuropas største forsøgs-filteranlæg blev indviet

Et stort minivådområde med filtermatrice blev indviet ved Gyldenholm Gods på Sjælland.

Viser resultater 1 til 10 ud af 317

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste