Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Agroøkologi Aktuelt Alle meddelelser

Alle meddelelser

Hvordan skal karrieren forme sig efter tiden som juniorVIP? Det blev der talt om på juniorVIP-mødet. Foto: Colourbox

15.10.2018 | Medarbejdernyhed

Færdig som juniorVIP – og hvad så?

Hvordan skal karrieren forme sig efter endt ph.d.-studier eller postdoc-forløb? Og hvordan kommer man i mål? Det var nogle af de spørgsmål, som blev behandlet på juniorVIP-mødet i Foulum.

De cirka 40 deltagere i juniorVIP-mødet blev delt i seks grupper for at diskutere mulighederne for at bidrage til FN's  bæredygtighedsmål. Foto: Janne Hansen

15.10.2018 | Medarbejdernyhed

JuniorVIP sat fokus på bæredygtighedsmål

Det vrimlede med ideer på juniorVIP-mødet i Foulum, hvor en stor del af mødet gik med at sætte FN’s bæredygtighedsmål i relation til det vi arbejder med i AGRO.

10.10.2018 | Nyt fra ledelsen

AGRO er med til at påvirke forskningsdagsordenen inden for plantebeskyttelse

Flere professorer fra AGRO deltog i et møde med andre førende institutioner, der beskæftiger sig med forskning i plantebeskyttelse, for at formulere nye visioner for forskningsagendaen på området.

25.09.2018 | Nyt fra ledelsen

Ny strategi for Aarhus Universitet er undervejs

I den kommende tid skal vi i AGRO, som i andre dele af AU, arbejde på at udforme en ny strategi frem til 2020 – blandt andet på efterårets juniorVIP- og seniorVIP-møder.

Konkurrenceudsættelse af myndighedsbetjeningen er udsat et år.

25.09.2018 | Videnudveksling

Konkurrenceudsættelse af forskningsbaseret myndighedsrådgivning udsat

Konkurrenceudsættelse er udsat i et år. Det har Miljø- og Fødevareministeriet netop meddelt.

Foto: Colourbox

24.09.2018 | Administrative forhold

Valg 2018 er skudt i gang!

Valget 2018 er nu skudt i gang med offentliggørelse af valgcirkulære og tidsplan. I år stemmer studerende til alle organer.

Der blevet lyttet med stor koncentration på institutmøderne, der blev holdt i Foulum og Flakkebjerg i september. Foto: Janne Hansen

13.09.2018 | Administrative forhold

Økonomien er kommet under bedre kontrol

På institutmøder i henholdsvis Foulum og Flakkebjerg orienterede institutleder Erik Steen Kristensen om det seneste vedrørende blandt andet AGRO’s økonomi og myndighedsopgaver.

11.09.2018 | Nyt fra ledelsen

Kvalitet i myndighedsbetjeningen

Nye tiltag som myndighedskursus og certificering kommer til at bidrage til høj kvalitet i den forskningsbaserede myndighedsbetjening. Det stiller os stærkere i forbindelse med konkurrenceudsættelsen.

05.09.2018 | Talentudvikling

Styrk AU’s talentmasse

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 23. oktober 2018.

Foto: Lars Kruse

05.09.2018 | Uddannelse

Uddannelsen Agrobiologi vokser fortsat

I år er der en flot stigning i antal optagne på bacheloruddannelsen Agrobiologi.

Viser resultater 1 til 10 ud af 331

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste