Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Agroøkologi Aktuelt Alle meddelelser

Alle meddelelser

Som tovholder på MMM-projektet fortalte Finn Plauborg om det nye anlæg ved indvielsen. Foto: Janne Hansen

16.06.2018 | Ceremoni / åbning

Nordeuropas største forsøgs-filteranlæg blev indviet

Et stort minivådområde med filtermatrice blev indviet ved Gyldenholm Gods på Sjælland.

Foto: Blackboard

12.06.2018 | Medarbejdernyhed

Mulighed for Blackboard-support

ST Learning Lab tager rundt på forskellige lokaliteter for at give support i forbindelse med Blackboard.

Dette lidt usædvanlig billede af en ko med kjole på har der i årenes løb været rift om til artikler og undervisningsmateriale. Det har været rart at opleve, at folk har spurgt først, inden de har brugt det. Foto: Janne Hansen

11.06.2018 | Medarbejdernyhed

Bruger du andre folks materiale? Så spørg først!

Husk altid at spørge ophavspersonen, hvis du vil bruge deres materiale til eksempelvis en poster eller artikel.

06.06.2018 | Nyt fra ledelsen

10 år med jordbrugsuddannelser på AU

De første 10 år med uddannelser på Aarhus Universitet har budt på udfordringer og succeshistorier. Her gøres der status for situationen i 2018.

Foto: Colourbox

01.06.2018 | Administrative forhold

RejsUd erstatter AURUS

Aarhus Universitet udskifter AURUS med et nyt system, RejsUd. Alle uafsluttede rejseafregninger i AURUS skal så vidt muligt håndteres inden sommerferien.

01.06.2018 | Nyt fra ledelsen

Persondataforordning – en ny forordning at følge

Se det positive i forordningen: Du får ryddet op i dine bunker – både på pc og skrivebordet.

Personfølsomme data skal låses væk eller slettes. Foto: Birgit Sørensen Langvad

31.05.2018 | Administrative forhold

Tips til beskyttelse af persondata

Den nye persondataforordning er trådt i kraft. Derfor er det godt at opfriske, hvordan vi i hverdagen passer på vore egne, studerendes, kollegaers og andres data.

Forskere fra AGRO deltog i Naturmødet, der foregik i Hirtshals 24.-26. maj 2018. Foto: Janne Hansen

29.05.2018 | Arrangement

En naturlig debat

Forskere fra AGRO deltog i debatter og foredrag på Naturmødet i Hirtshals.

Foto: Colourbox

23.05.2018 | Administrative forhold

Beskyttelse af persondata – og din rolle

Som ansat i AGRO har du en vigtig rolle at spille i at beskytte folks personlige data. Få nogle tips her.

15.05.2018 | Nyt fra ledelsen

Nyrenoverede lokaler i Flakkebjerg næsten klar til brug

UNILAB-renoveringen af laboratorierne og nye undervisningslokaler vækker begejstring i Flakkebjerg og giver bedre muligheder for blandt andet undervisning.

Viser resultater 1 til 10 ud af 308

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste