Clean water hackathon

Tag fat på en udfordring fra den virkelige verden med din videnskabelige viden - Er du MSc/PhD studerende eller postdoc interesseret i at skærpe din innovation færdigheder? På dette Hackathon-arrangement vil du bruge en intens dag på at bruge dine færdigheder til at arbejde i samarbejde med andre forskere og studerende fra fakulteter Nat og Tech på Aarhus Universitet. Sammen med de andre deltagere, vil du arbejde med idéer og løsninger til at sikre tilgængeligheden af rent vand for alle.

Efterspørgslen efter rent vand stiger hurtigt - og kræver øjeblikkelig opmærksomhed og handling. På Hackathonet vil du bruge dine kompetencer til at opdage og udvikle idéer og løsninger, som kan være med til at sikre en bæredygtig fordeling af rent vand over hele verden.

Hvad vil du få ud af det?

Hackathonet vil supplere din "videnskabelige metode" med en "opdagelses- og designproces", som kan anvendes i din mere grundlæggende universitets forskning. Du vil få mulighed for at præsentere dine idéer for erfarne innovatorer fra lokale startups og høre deres input til, hvordan dine idéer kan blive testet i den virkelige verden.

Hvad skal du medbringe?

Vi sørger for alt, hvad du har brug for til Hackathonet - du skal blot medbringe dig selv og dine færdigheder. Du behøver ikke at medbringe mad - vi sørger for både mad og drikkevarer.

Mere information

Hvornår: 23. maj 2023, kl. 8.30 til 20.00

Hvor: The Kitchen, Innovation Hub, Universitetsbyen 14, 8000 Aarhus

Hvem: Hvem: Forskere og kandidatstuderende fra Nat og Tech

Tilmelding: https://events.au.dk/cleanwater23 

Se pdf-invitation her